Bad

– Cirka 5 km från gården ligger den idylliska badsjön, Lillesjö. En mindre Småländsk insjö med sandstrand och brygga där garanterat hela familjen trivs. Detta är Familjen Brånstrands favoritsjö, speciellt barnen älskade att åka dit när de var små. Det var inte många dagar på sommaren, med fint väder, som vi inte besökte Lillesjö.

– Önskar du mer aktiviter rekommenderas Gösjöbadet cirka 15 km från gården. Där finns stort hopptorn, lekplats, kiosk, minigolf och toalett. En lång sanstrand ger ett mervärde till badplatsen.

– Norr om Målilla och cirka 12 km från gården ligger Hesjöbadet med klart vatten, bryggor, hopptorn och toalett. Vid badet finns en naturcamping sant möjligheter att möjlighet att vandra fritt längs en markerade vandringsleder. Lugn och skön badplats med både sandstrand och klippor.

– Vill du göra en utflykt, kanske på cykel, passar det bra till sjön Maren. En mysig skogsjö belägen cirka 3 km från Storegården. Stränderna är något steniga på sina ställen, men klart och härligt vatten. Ta med fikakorgen och njut!!!